Over ons

WIJ VINDEN HET GEWELDIG HIER!

De gezichten achter Villa Rilassati

Over ons

Al tijdens onze eerste vakantie samen vertelde Arno aan Elina dat hij het helemaal voor zich zag om ooit in het buitenland te gaan wonen. Daar waar het oorspronkelijke idee was om dit te doen als we met pensioen zouden gaan kwam dit in het voorjaar van 2021 in een stroomversnelling. Als Covid ons één ding had geleerd, was het wel dat we het “verplichte” stapje terug en meer tijd met elkaar als erg fijn hadden ervaren. Toen vrienden ons vertelde dat ze gingen emigreren werden we meteen enthousiast en stelde we onszelf de vraag, waarom wachten tot als we klaar zijn met werken? Zo ontstond in het voorjaar van 2021 het idee om naar Italië, en in het bijzonder Le Marche te emigreren. We kozen voor de regio Le Marche omdat je we hier het authentieke Italië vonden. Een betoverend landschap met de meest prachtige vergezichten, gelegen tussen de Adriatische zee en het Sibillini gebergte. Met een heerlijke lokale keuken en bovenal erg vriendelijke mensen. We voelde er ons vanaf moment één direct thuis! Na een zoektocht van een half jaar naar het juiste huis op de juiste locatie vonden we eind 2021 ons droomhuis welke we de naam gaven: Villa Rilassati. Rilassati betekend in het Italiaans relaxt of ontspan jezelf. Precies wat we onze gasten willen geven! Een plek waar je heerlijk kunt relaxen als stel of gezin. In augustus 2022 was het eindelijk zover en kregen we de sleutel van Villa Rilassati. Na eerst als gezin nog genoten te hebben van de zomer het lange najaar, zijn we in november gestart met de realisatie van Appartement Rilassati. Na een winter lang elke dag klussen opende we in April 2023 ons paradijs voor gasten. Inmiddels hebben we al veel gasten mogen ontvangen en zijn we helemaal in ons element als gastheer en gastvrouw. Naast het appartement willen we in de nabije toekomst één a twee glamping accommodaties toe gaan voegen. Saluti e a presto, Arno, Elina, Fedde en Fien

ONTMOET ARNO, ELINA EN DE KIDS

Brabantse gastvrijheid met een Italiaanse twist

Arno

Als geboren en getogen Brabander ben ik liefhebber van lekker eten en drinken. Ik durf mezelf een echte Bourgondiër te noemen. Als gastheer zal je me vaak tegen komen op het terrein om te zorgen dat jullie een onvergetelijk verblijf hebben.

Elina

Als mama van twee, partner van Arno en ondernemer ben ik een echt bezig bijtje. Mij zie je niet snel stil zitten met een boekje bij het zwembad. Als interieurstyliste zorg ik ervoor dat je verblijf bij Villa Rilassati, naast ontspannen ook stijlvol is.

Fedde

Onze slimmerik! Fedde is helemaal gek van lezen, schrijven en cijfers. Hij speelt graag met zijn LEGO (kunstwerken), auto's en zijn zusje Fien. Mocht je Fedde zoeken voor een gezellig kletspraatje dan vind je hem zodra de zon schijnt bij het zwembad.

Fien

Onze avonturier! Als jongste telg van de familie is Fien de hele dag de wereld aan het ontdekken. Het liefst hobbelt Fien achter haar grote broer aan en doet ze alles na wat hij doet. Sociaal en vrolijk maakt Fien ons zonnetje in huis!
Benieuwd of we nog een accommodatie vrij hebben?
Vrijwel nieuwe accommodatie midden in de schitterende natuur bij Mogliano, heerlijk licht en ruim met als kers op de taart een heerlijke tuin en fantastisch zwembad waar het heerlijk afkoelen is na een dag op ontdekkingstocht in de Marche. Fijne gastheer en gastvrouw, die met raad en daad klaarstonden voor ons. Echt een aanrader voor rustzoekers en natuur-en cultuurliefhebbers die houden van kleinschalige luxe. Met recht 5 sterren!
Remco en Ellen
Heerenveen

CONTACT

Wil je meer weten over ons, of heb je een andere vraag over een verblijf bij Villa Rilassati neem gerust contact op!

Bel of Whats App ons

Bel gerust of stuur een bericht via Whats App. We zijn te bereiken via het nummer +39 334 737 4199

Stuur ons een e-mail

Je mag ons altijd mailen op info@villarilassati.com . Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen

Kom gezellig langs

Ben je in de buurt, schroom dan niet om even gezellig langs te komen voor een praatje en een kopje koffie