La Cucina Marchigiana

LA CUCINA MARCHIGIANA

Een gevarieerde keuken dankzij de geografische ligging van Le Marche met tal van verschillende specialiteiten!

La Cucina Marchigiana

La Cucina Marchigiana is heel gevarieerd en biedt door geografische ligging van Le Marche tal van verschillende specialiteiten. Aan de oostelijke kust geniet je van heerlijke vers gevangen zeevruchten terwijl je in het westelijk gelegen gebergte vooral geniet van wild en truffels. Het in het centrum gelegen glooiende landschap biedt typische Italiaanse producten als pasta, olijf, vlees en verse groenten.

ADRIATISCHE KUST

Aan het stand en de aangrenzende kustplaatsen kun je heerlijk genieten van verse zeevruchten en verschillende visgerechten. Een echt lokaal product om eens te proberen zijn de "beroemde" wilde mosselen, de moscioli.

HET BINNENLAND

Het centraal gelegen glooiende landschap biedt typische lokale producten als pasta, olijf, vlees en verse groenten. Veelal lokaal geproduceerd proef je hier echt de lokale identiteit terug in de gerechten welke veelal worden begeleid met lokale wijnen. Eet je pizza dan drink je natuurlijk bier!

MONTI SIBILLINI

Ga je een dag naar de bergen en blijf je daar eten in één van de echte authentieke restaurants, dan zal je voornamelijk vlees (wild) op de kaart vinden. Ook pasta met truffel is iets wat typisch is voor dit deel van La Cucina Marchigiana.

Een gevarieerde keuken dankzij de geografische ligging van Le Marche met tal van verschillende specialiteiten!

CONTACT

Wil je meer weten over La Cucina Marchigiana, of heb je een andere vraag over de omgeving en bezienswaardigheden neem gerust contact op!

Bel of Whats App ons

Bel gerust of stuur een bericht via Whats App. We zijn te bereiken via het nummer +39 334 737 4199

Stuur ons een e-mail

Je mag ons altijd mailen op info@villarilassati.com . Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen

Kom gezellig langs

Ben je in de buurt schroom dan niet om even gezellig langs te komen voor een praatje en een kopje koffie