Contact

CONTACT & FAQ

Op vankantie in Le Marche

Villa Rilassati bevindt zich midden in het groene hart van Le Marche nabij de middeleeuwse borgo van Mogliano. Vanaf Utrecht is het 1532 km. Gelegen midden in de natuur zijn wij te bereiken via een bospad dat direct naar Mogliano gaat. Mocht je geen zin hebben om te rijden dan kan je vliegen op verschillende vliegvelden zoals Ancona Airport. 

Onder de Google Maps kaart vindt je een lijstje met veel gestelde vragen. Mocht je vraag er niet tussen staan schroom dan niet om alsnog met ons contact op te nemen en je vraag te stellen.

Bereikbaarheid

In de buurt van Villa Rilassati bevinden zich meerdere vliegvelden. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Ancona wat op 55 min rijden is van Villa Rilassati. Andere mogelijkheden zijn Perugia, Pescara of Bologna. Je kunt natuurlijk ook altijd met de auto komen. Dan is het vanaf Utrecht 1532 km.

Het is aan te raden als je niet met de auto komt om een auto te huren zodat je prachtige omgeving kunt verkennen en de bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Het dichtstbijzijnde strand vindt je op 30min in Civitanova Marche hier zijn zowel de bekende betaalde standen (ligbed/parasol) als de gratis toegankelijke stranden. De route er naar toe alleen is al prachtig.

Tip van ons:

Vertrek vroeg want in de zomer kan het druk zijn!

Je vindt op nog geen vijf min rijden: twee supermarkten, meerdere bakers en slagers. Ook is er een groente winkel en een winkel waar ze verse pasta verkopen. In Corridonia en Macerata vindt je de mega supermarkten.

Appartement Rilassati

Appartement Rilassati is geschikt voor vier personen. Kijkende naar de bedden is de ideale samenstelling twee volwassenen en twee kinderen, maar vier volwassenen kan ook.

Er is de mogelijkheid om een ledikant te plaatsen, maar onze vergunning is nog steeds voor vier personen.

We zorgen ervoor dat je bed lekker is op gedekt en dat er voor elke gast een handdoeken set klaarligt. Ook zorgen we voor hand- thee- en vaatdoeken voor in de keuken.

Naast het hierboven benoemde bed- en linnengoed is het volgende standaard aanwezig:

In de keuken zijn standaard aanwezig: olijfolie, zout en peper, bakpapier, afwasborstel, afwasmiddel en handzeep.

Ook vindt je er de eerste koffiecups, thee en vaatwastabletten om mee te starten.

Appartement Rilassati heeft een eigen privé terrras van ruim 30m2. Op het terras vindt je een ruime tafel met stoelen en parasol. 

Villa Rilassati biedt meerdere plekken waar je buiten kunt koken. Als eerste kun je gebruik maken van onze buitenkeuken. Hier vindt je een pizzaoven en een houtskoolgrill. Voor liefhebbers van koken op open vuur hebben we een OFYR. Liever buitenkoken op je eigen terras. Dan kan je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van onze OFYR Tabl’O.

Voorzieningen

Villa Rilassati is zeker kindvriendelijk. We hebben hier zelfs al twee speelkameraadjes klaar zitten die alle geheime plekjes weten te vinden. Daarnaast hebben we ook een groot speel toestel en een trampoline. 

Voor de wat oudere kids hebben we een uitstekende wifi service zodat het vriendje of vriendinnetje thuis er ook nog een beetje bij is. 

Het is mogelijk om tegen een kleine vergoeding een wasje te draaien. Deze vergoeding gaat in de spaarpotten van Fedde & Fien.

Nee er is geen avondklok en we gaan zeker niet controleren of je netjes op tijd naar bed gaat. Wat we je wel willen vragen is dat je vanaf 22:00 niet te veel herrie weer wilt maken. Ons terrein is 24/7 toegankelijk. 

Contact

Contact Us
First
Last